Esküvőszervezés
„Sok menyasszony fantáziáját izgatja, milyen lehet egy igazi kastélyban, hercegkisasszony módjára házasságot kötni. Milyen lehet, amikor a herceg tényleg fehér lovon érkezik, amikor az  „Igen” pont úgy hangzik fel, mint a legromantikusabb filmekben…”
MENÜ

Kedves Jegyespár!

Először is engedjék meg, hogy gratuláljak és sok boldogságot kivánjak!
Esküvőszervezőként a feladatom, hogy: MINDENT TERHET LEVEGYEK A VÁLLUKRÓL!!!
Feladatom:
Az első telefonhívás után egy személyes találkozó alkalmával átbeszélni a jegyespár vágyait, kívánságait és elképzeléseit. Megtudni milyen számukra az álomesküvő. Ha még nincs konkrét elképzelés akkor elmondom a lehetőségeket, az esküvői stílusokat, trendeket, újdonságokat és együtt kitaláljuk. 
Pár nap elteltével ismét találkozom a párral, ahol átadom az általam készített egyéni árajánlatot.
Minden általam ajánlott szolgáltatóról képeket, bemutatkozást viszek:- fotósok esküvői képeit, zenekarok demóit, videósok kisfilmjeit, albumokat melyben menyasszonyi illetve koszorúslány ruhák, gyönyörű torták, sütemények, meghívók, újdonságok és dekorációk szerepelnek. Tehát a párnak sehová sem kell telefonálni, illetve utána járni, én mindenre felkészülök, és kész anyagot viszek.
Az ingyenes árajánlat áttekintése után a pár eldönti, hogy szimpatikus vagyok-e számukra,hiszen hónapokig fogunk együtt dolgozni, a nagy nap megszervezésén.
Az ajánlat nem kötelezi a jegyespárt semmire. Az ajánlatban szerepel a szolgáltatók rövid bemutatkozása illetve a végső fizetendő ár,ezen felül csak az általuk utólag felmerülő igényeket kell fizetniük.                                                 Az ajánlat elfogadása után aláírjuk a szerződést és előleget fogok kérni, mely az általam elkészített ajánlat 30%-a lesz, ezzel biztosítom a szolgáltatókat, hogy valóban igényt tartunk rájuk a nagy napon illetve magunkat is biztosítjuk vele, hogy a szolgáltató nem szerződik le mással abban az időpontban.
Minden esetben szerződést kötök az összes megbízott szolgáltatóval, mely mindenre kiterjedően védi a párt a lehetséges plusz kiadásoktól illetve biztosítja, hogy a szolgáltató megfelelő szolgáltatást biztosít a nagy napon.
Ha a dekorációt is én intézem, akkor 3-4 hónappal az esküvő előtt közösen találkozunk a dekoratőrrel a helyszínen, ahol mindent meg tudunk beszélni vele, elmondjuk a kívánságokat és az elképzeléseket, ő pedig elmondja ötleteit és az aktuális trendeket. 
A nagy nap előtti héten egy hosszabb lélegzetvételű találkozás alkalmával az általam készített előzetes forgatókönyv alapján átbeszéljük a Nap eseményeit, az időpontokat, majd az összeállított végső forgatókönyvet átadom a párnak és az összes szolgáltatónak, hogy mindenki tudja mikor, hol, mit kell csinálnia.
Ekkor a pártól elkérem a szerződésben meghatározott végső összeg fennmaradó részét
Az esküvő éjszakáján ebből fogok minden szolgáltatóval elszámolni.
Ezután a párnak már csak pihenni, készülődni kell, hogy a nagy napra nyugodt, kipihent,és tökéletes formában legyenek!
Az esküvő napján, én leszek az első, aki a helyszínekre érkezik és én leszek az utolsóként távozó. Napközben, mint egy láthatatlan barát, mindig megadom a kezdő jelet minden történéshez, ellenőrzöm és felügyelem a szolgáltatókat.

 

 

Asztali nézet