Esküvőszervezés
„Sok menyasszony fantáziáját izgatja, milyen lehet egy igazi kastélyban, hercegkisasszony módjára házasságot kötni. Milyen lehet, amikor a herceg tényleg fehér lovon érkezik, amikor az  „Igen” pont úgy hangzik fel, mint a legromantikusabb filmekben…”
MENÜ

KLASSZIKUS  stílus- ami időtlen, finoman nőies, elegáns, visszafogott, letisztult és kecses. Ez mindenidők fehérruhás, fátyolos, uszályos menyasszonyainak az esküvői jellemzői.
Helyszínnek egy elegáns étterem vagy rendezvényterem szolgálhat, virágdekorációkkal és sok fehér elemmel. Természetesen van egyházi szertartás is. Több emeletes fehér díszítésű torta illik hozzá. A meghívó elegáns legyen, egyszerű idézettel. Mindenképp ceremóniamestert alkalmazzunk. Különlegesség, ha old-timer autóval vonul az ifjú pár.  

ROMANTIKUS stílus  – amiről sok lány  álmodik. Királylányos, habos ruhás, fényűző esküvő. Ez az a stílus, amelyet minden királylány a szívében hordoz. Hiszen alig várjuk már, hogy a hercegünk az oltár elé vezessen, minket hogy magunkra ölthessük a hamupipőke ruhát.
Ez a meghitt alkalom különleges helyszínt érdemel, melyet körülleng a romantika. Egy olyan helyszínt, ahol a pillanat varázsát megoszthatjuk szeretteinkkel, barátainkkal. Tervezhetjük kastélyban vagy szabadtéri esküvő keretében. A hintóval való séta a templomig és onnan vissza sokkal romantikusabb, mint egy limuzin vagy egy egyszerű gépkocsi.
Nevezhetjük nosztalgikus, rusztikus, régies stílusnak, de valahogy nem igazán fejezi ki egyik sem az igazságot...


Téli esküvők varázslatos világa
Hagyományaink tavaszi, nyári, kora őszi időpontokra időzítik ezt a nemes alkalmat, pedig kevés annál szebb látvány és érzés létezik, mint mikor a pár hintón érkezik a gyönyörű hóesésben a kandallóval melegített lakodalmi helyszínre…belépve finom mézeskalács és forralt bor kerül felszolgálásra a fázó érkezőknek…mindenhol apró mécsesek teszik még meghittebbé és melegebbé az ünnepet.


NAGYVILÁGI, DÍVA stílus - aki nagystílű, drámai, egyben teátrális luxus esküvőt szeretne. Feltűnő csillogó ruházat, lehet elől rövidebb, de díszíthetik a ruhát élénk tollak, kövek. Fejdíszként is élővirág harsány színben vagy toll dísz illik. Egy elegáns rendezvényterem vagy luxusszálloda étterme, esetleg egy hajó a legmegfelelőbb helyszín.
Az ételek különleges ízekből tevődnek össze, akár hollywoodi nevekkel felvonultatva.    


BOHÉM stílus - Ezen menyasszonyok mindig a játékosságot, vidámságot tükrözik.

Különlegességek pl. :- Színes nyalóka köszönetajándékként, vagy világító jégkocka a poharakba. -- A jármű old –timer és hozzá rögzített zörgő dobozok kísérete. - Fellépő művész egy stand-up comedy humorista.
Helyszín:Tengerpart, hűvös érdekes helyszín, szép erdő tisztása, vidéki kúria, mókás karneváli pörgés közepette


NATURÁLIS stílus - Ez egy új stílusirányzat, ami a tengerentúlról érkezett hazánkba. Mindenképp szabadtérben tervezzük, lehetőleg vízparton.

Helyszín:
-A szabadban, lehetőleg vízparton.
-A szertartáshoz egy csodaszép hegedűszó nagyszerű hatást érhet el. Itt a kényelem a legfontosabb elem.

MODERN stílus - Ez a kategória mindent tartalmaz, ami modern és egyszerű.
A modern esküvőről a letisztult, keresetlen, egyszerű jelzők jutnak eszünkbe. Tágabb értelemben a túlságosan kopár dekoráció és ruha miatt a stílus rideggé, lelketlenné is válhat.
A modern esküvőket igen sokszor olyan párok választják, akiknek terhes a nagy pompa, a hatalmas termek, és mind a romantikus, mind a klasszikus stílustól ódzkodnak, mert giccsesnek és eltúlzottnak tartják. Ugyanakkor esküvőjük általában nagy vendégsereg előtt zajlik és nem is feltétlenül kerül kevesebbe, mint másfajta válfaja.


NÉPIES stílus - A hazai divatvilágban, talán a romantika jegyében, egyre nagyobb teret nyer a tradíciók, népi motívumok felhasználásával történő életre keltése.
Magyaros elemekkel tarkított szertartás. Faluhelyen zenei kísérettel vonulnak a szertartás helyszínére. A pár öltözete népviseleti elemeket tartalmaz... Mindenképp vőfély kísérje végig a ceremóniát. Kihagyhatatlanok az esküvői hagyományok, szokások, babonák.


Vintage –stilus:
Mindenkinek más gondolat jut az eszébe, ha erről a stílusról kell értekeznie, egy biztos egy elegánsabb kor emlékét idézheti. Ez az irányzat félévszázadot ölel fel. Ezt a stílust a kifinomult elegancia, egy kis drámaiság és pompa jellemzi. A ruha tekintetében mindenképpen egy arisztokratikus viseletEXTRÉM stílus- Számos lehetőség van arra, hogy az esküvőnket különlegessé, emlékezetessé tegyük. Van, aki extrém helyszínnel teszi feledhetetlenné élete nagy napját, akad, akinél az esküvői szertartás rendkívüli, de olyat is látni, aki a hagyományos ruhatrendekkel szakít. Ezeken a megoldásokon kívül azonban még számtalan olyan momentum van, aminek köszönhetően a vendégseregnek is maradandó élmény lesz az esküvő. 

 

Asztali nézet