Esküvőszervezés
„Sok menyasszony fantáziáját izgatja, milyen lehet egy igazi kastélyban, hercegkisasszony módjára házasságot kötni. Milyen lehet, amikor a herceg tényleg fehér lovon érkezik, amikor az  „Igen” pont úgy hangzik fel, mint a legromantikusabb filmekben…”
MENÜ

Új divat a legénybúcsúkon: Hétvégi kalandtúra
Nagyon jól tudjuk, hogy a legénybúcsú a férfiakról és a férfiaknak szól, akik összegyűlnek, régi történeteket mesélnek, és az is megesik, hogy újakat találnak ki. Ez az alkalom jó lehetőséget kínál a vőfély számára, hogy a köztük lévő régi barátság tiszteletére stílusos bulit szervezzen a vőlegénynek.

Már hagyománynak számít, hogy a legénybúcsú egyet jelent a tisztességes mennyiségű alkoholfogyasztással egy férfiak által látogatott szórakozóhelyen, de az is előfordul, hogy másnap reggel egy érdekes helyen ébrednek egy új tetoválással gazdagodva. Nemrég egy új szokás terjedt el. A vőlegény és a vőfélyek egy kalandos hétvégét töltenek el a szabadban: ejtőernyővel ugranak, szarvasmarhákat fognak lasszóval, trófeának beillő halakat fognak ki, vagy vadvízi evezésre mennek.
Képzelj el 10 barátot egy olyan gumicsónakban, amit a víz előre-hátra dobál, ők pedig őrülten eveznek egy veszélyes vízesés felé, amit a túravezetők egyszerűen “Húsdarálónak” neveznek. A legénybúcsú ejtőernyőzésről, vagy éppen horgászatról, esetleg több száz marha tereléséről is szólhat. Bónuszként, a fiúk olyan fotókkal és emlékekkel térnek majd vissza, melyek örökre különlegesek maradnak a számukra.
Bár ezek az újszerű kalandok, más megvilágításba helyezik a legénybúcsúk fogalmát, a vidám srácoknak még számos lehetőségük van arra, hogy hagyományos módon ünnepeljenek. A kalandok helyszínéül szolgáló tipikusan extrém környezet a lakott területektől távol van, ezért legalább kétnapos kirándulást tesz szükségessé. A találkozó általában a “nagy kaland” helyszínéhez közeli városban van, ahol az éjszakát töltik, így lehetőség adódik az éjszakai élet élvezetére is. Másnap mindenki korán kel, hogy elinduljanak a kaland helyszínére.
Néhány kalandokkal fűszerezett legénybúcsú részletes bemutatásával világos képet alkothattok arról, hogy miképpen fonódik össze az extrém kaland a hagyományos szórakozással.

Vadvízi evezés
A vadvízi evezés olyan kaland, amely az ország több részén is élvezhető. Amíg léteznek folyók, addig olyan ember is akad, aki csónakon kíván végigevezni rajtuk. A trükk abban van, hogy megtaláld az olyan folyókat, melyek extrém helyzeteket teremthetnek anélkül, hogy túl veszélyes lenne a számotokra. A fiúk egy, a vadvízi evezésben jártas vezető irányításával haladnak a folyón, megpróbálják kikerülni az akadályokat, és közben erősen kapaszkodnak, amikor négyes-ötös nehézségi fokozatú zúgókon haladnak át. Mindez idő alatt csodálatos természeti táj és vadvilág tárul eléjük. Az élmények fokozása érdekében az első éjszakát a csapat egy a nyüzsgő belvárosban található előkelő szállodában tölti, a második éjszakát pedig egy falusi szálláshelyen, a természet lágy ölén. Ez jó lehetőséget kínál a szórakozás és a kaland összevonására.

Szarvasmarha terelés
Képzelj el egy olyan életet, mint a filmekben!  Bár ez a típusú szórakozás nem sokmindenkinek adatik meg, mégis ezt is bemutatjuk a számotokra. Mindenki nyeregbe pattan és irány a nyílt mezők és rétek, a fiúk úgy lovagolnak, mint egykor a cowboyok, közben pedig hosszú szarvú szarvasmarhákat hajtanak a hegyvidéki terepen. Reggel a cowboyokkal együtt terelitek át a csordát egy zöldebb legelőre. Miközben megpróbáljátok a csordát ellenőrzés alatt tartani, élvezzétek a látványt, hallgassátok a patak csobogását, csodáljátok meg a magas hegyeket és a vadállatokat. Kipróbálhatjátok azt is, hogy ki bír több mint 8 másodpercig a műbikán maradni. Egy tipikusan texasi grill vacsora mellett, a pecsenyék, burgonya és rengeteg sör fogyasztása közben elevenítsétek fel a nap legjobb pillanatait. Mielőtt túlzottan elmerülnétek a cowboyok életében, töltsetek a barátokkal egy éjszakát szállodában, vacsorázzatok valami jót és élvezzétek az éjszakai életet.

Horgászat
Négy-hat személyes csoportokban a fiúk csónakokba szállnak, és saját horgászversenyre indulnak. Egyeseknek nem csak a hal kipecázásának a dicsősége jut, hanem megízlelhetik a győzelem édes ízét, mikor végre sikerül kifogni a legnagyobb halat. Míg mindenki a friss levegőt és a csodás tájat élvezi, a szakemberek (kapitány és legénység) a legjobb horgászhelyeket mutatják meg a csapatnak és megtanítják a fiúkat, hogyan kell kifogni a legnagyobb halat. Egy egész napos horgászat, bajtársiasság és versengés után egy jó szakács elkészíti a „zsákmányt” egy vízparti étteremben. Mivel a horgászkalandok többségét partmenti városok közelében szervezik, megnézhetik a naplementét egy jó kis Margarita koktélt kortyolgatva, de arra is van lehetőség, hogy az éjszakákat bárokban töltsék.

Ejtőernyős ugrás
Mi lehet szebb, mint egy repülőből kiugrani, több, mint egy percen keresztül szabadesésben zuhanni 120 km/óra sebességgel és közben kilométerekre ellátni minden irányba. És mindezt a legjobb barátok társaságában! Az alapképzés után mindenki repülőre száll, ami több mint 10000 m magasságig emelkedik és készültök az ugrásra. A szívetek majd kiugrik a helyéről, egyesek megpróbálnak a sor végére bújni, az adrenalin szint pedig fokozatosan emelkedik, míg mindenki sorra kiugrik a repülőgépből. Amint mindenki szerencsésen földetért, kezdődhet a szórakozás. A fiúk a tábortűz mellett sört kortyolgatnak és egy futárcégtől rendelt vacsora közben megnézik az ugrásokról készült videót.

 

Asztali nézet