Esküvőszervezés
„Sok menyasszony fantáziáját izgatja, milyen lehet egy igazi kastélyban, hercegkisasszony módjára házasságot kötni. Milyen lehet, amikor a herceg tényleg fehér lovon érkezik, amikor az  „Igen” pont úgy hangzik fel, mint a legromantikusabb filmekben…”
MENÜ


Különleges lánykérések pl:

A leghercegnősebb
Mesebeli hercegnőnek érezhette magát a menyasszony, akinek a kezét Disneylandben kérte meg a párja. Na de nem ám egyszerűen úgy, hogy csak feltette a kérdést a kastély parkjának legvirágosabb részében! A legváratlanabb pillanatban kezdett el a fiú a megafonjába beszélni, hogy megszeretné kérni a kezét, amikor zene csendült fel és elkezdődött a zenés lánykérés. A hosszú ének, akármelyik Disney rajzfilmben megállta volna a helyét, hiszen a herceg elénekelte, hogy mennyire szereti a barátnőjét, és reméli, hogy igen lesz a válasza, hiszen a jövőjüket nagyon csodásan képzeli el. A dalba beléptek a vidámpark dolgozói is, akik szintén biztatják a szerencsés lányt. 

A legőrültebb
Ez a menyasszony lánykérést biztos nem fogja elfelejteni, hiszen előtte egy enyhe infarktust élhetett át és nem a váratlan kérdés miatt! Barátjával egy kisebb épület tetején vettek részt egy baráti találkozón, amit onnantól kezdve követhetünk, hogy a fickó egy kis figyelmet kér egy fontos kérdés miatt. A leendő arán már látszik, sejti, hogy mi következik. A srác a hatásosság kedvéért az épület magasabb peremére áll, hogy tényleg csak ezé a pillanaté legyen minden figyelem. Lánykérés nincsen gyűrű nélkül – szerencsés esetben – ezért odaszól a haverjának, hogy dobja oda neki a dobozt, mely a gyűrűt rejti. Sajnos azonban túl nagy lendülettel próbálja elkapni, és a doboz után ő is a mélybe zuhan. Barátnője a legrosszabbra számítva szalad az épület széléhez, hogy megnézze mekkora a baj. Ennél a pontnál fordul a történet majdnem tragédiából extrém lánykéréssé

A legromantikusabb
Ebben a videóban mozielőzetesnek volt álcázva a lánykérés. Ahogy egy szabályos filmbemutatóban itt is elmeséli a narrátor, hogy miről szól ez a különleges történet. A leendő menyasszony reakcióit egy kis ablakban folyamatosan láthatjuk, akinek az első pár pillanat múlva leesik, hogy nem azt a kőkemény akciót fogja kapni, amire számított hanem valami sokkal romantikusabbat.
A történet folytatásában barátja engedélyt kér kedvese papájától, hogy lányát feleségül vehesse. Elmondja neki, hogy ő a mindene, élete szerelme és hogy vele szeretné leélni az életét. Számára nagyon fontos a házasság és tudja hogy párjának is az, ezért is szeretné megkérni a kezét. Miután zöld utat kap, rohan szerelméhez a moziba, aki eközben végignézi mind a beszélgetést mind azt, hogy siet hozzá a barátja, persze könnyekig hatódva. Nem kérdés, hogy mi történik mind ezek után, amikor a moziteremben 100 idegen ember előtt elhangzik a kérdés: „Hozzám jössz feleségül?” ...

Flash Mob lánykérés

 

Asztali nézet