Esküvőszervezés
„Sok menyasszony fantáziáját izgatja, milyen lehet egy igazi kastélyban, hercegkisasszony módjára házasságot kötni. Milyen lehet, amikor a herceg tényleg fehér lovon érkezik, amikor az  „Igen” pont úgy hangzik fel, mint a legromantikusabb filmekben…”
MENÜ

A következő ajánlataim Igazán különlegessé varázsolják a Nagy napot!

Koccintás a mediterrán szépségű vadhibiszkusszal!

Hadd ajánljak Önöknek egy érdekességet, mely valóban az esküvői dekoráció egyik éke lehet: hallottak már a vadhibiszkusz vörösen izzó virágáról?
A szó hallatán legtöbbünknek egy mediterrán szépségű, különleges virág, s így az egyik legtökéletesebb dekorációs megoldások egyike jut eszébe. De ki gondolta volna, hogy egy pezsgőspohárba rakva is csodásan mutathat?
Ráadásul nem csupán dekorációként hasznosítható. Édeskés, málnás íze miatt bátran fogyaszthatjuk önmagában, pezsgőhöz, különböző koktélokhoz, ital- és ételkülönlegességekhez egyaránt.

Lufireptetés:

A lufi röptetés remek hangulat biztosít, azaz már hangulatfokozóként hat a násznépre.
A röptetés lényege, hogy az egyszerre felszálló léggömbök felemelő látványt nyújtanak a vendégek és a pár részére. A léggömbökre lehet egy képeslapot kötni, amin a vendégek vicces fogadalmakat tehetnek a pár részére, és ha a pár postán megkapja a lapot, akkor azt beválthatja a feladónál!


IMITÁTOR
Szerintem egy imitátor igazán feldobja a  hangulatot! Megjelenik Elvis Presley beöltözve, vagy Michael Jackson! Mindenkinek leesne az álla!


TTD- azaz, tedd tönkre a ruhád fotózás
A Trash The Dress, azaz “tedd tönkre a ruhád” fótózás ma még gyerekcipőben jár hazánkban, de egyre inkább elfogadott és sokak által keresett műfaj.
Lényege, hogy az “ex”menyasszony és “ex”vőlegény az esküvői ruháját olyan környezetben, közegben teszi tönkre, amely szöges ellentétben áll eredeti eleganciájukkal. Így készültek már fotók vízben, sárban, mezőn, de a legismertebb TTD fotó égő ruhában ábrázolja a volt menyasszonyt, illetve a vízben lebegő menyasszony.
A TTD fotózás lényege a meghökkentés, a kontraszt kihangsúlyozása, mely szinte követelményként áll e különálló műfaj előtt.

 

 

Asztali nézet